• Stadion

De Club

Nieuwe voorzitter René Houtsaeger kijkt uit naar doorstart in vierde provinciale: “Ik ben niet bang voor de toekomst”

Van tweede nationale naar vierde provinciale, het is een hele duik, maar VV Koksijde leeft nog. Het nieuwe bestuur ziet het helemaal zitten om volgend seizoen op het laagste niveau te herbeginnen met een eerste ploeg.

“We beginnen weer van nul, maar het belangrijkste is dat er volgend seizoen weer voetbal is in Koksijde”, zei kersvers voorzitter René Houtsaeger gisterenavond tijdens een persmoment. “Ik ben sinds 1970 aangesloten bij KVVC. Ik heb destijds geholpen om mijn vader tot voorzitter te bombarderen en nu gebeurt hetzelfde met mij. Voor jullie staat een fiere voorzitter. Er zijn gesprekken geweest voor een fusie met eersteprovincialer Oostduinkerke, maar wij vonden dat niet opportuun. Volgend seizoen starten we met ons eigen stamnummer in vierde provinciale met een eigen eerste ploeg en een beloftenploeg. Het verleden ligt achter ons, wij willen vooruit kijken. Het doet allemaal een beetje pijn wat gebeurd is, maar ik ben niet bang voor de toekomst. Ik hoop binnen drie tot vier jaar een goede ploeg te kunnen uitbouwen die weer kampioen kan spelen.”

Lees meer: Nieuwe voorzitter René Houtsaeger kijkt uit naar doorstart in vierde provinciale: “Ik ben niet...

KVVC klaar voor een nieuw begin in vierde provinciale

De Koninklijke Voetbal Vereniging Coxyde (KVVC) met stamnummer 1934 is klaar om opnieuw aan te treden in de voetbalcompetitie. Dinsdagavond was er een kort maar duidelijk persmoment waarbij de doelstellingen uiteengezet werden door de kersverse voorzitter René Houtsaeger.

René zelf is al actief bij KVVC sinds 1970, hij begon er als jeugdspeler en werd later bestuurslid en vandaag wordt hij de nieuwe voorzitter.

Het persmoment ging wel over de toekomst van KVVC en niet over het verleden. "Het verleden is iets wat in de beste omstandigheden zal uitgeklaard worden", aldus de penningmeester Chris Vanheule.

Lees meer: KVVC klaar voor een nieuw begin in vierde provinciale

Copyright © 2019-2020. All Rights Reserved. Designed by Placebodesign Koksijde.
H. Houtsaegerstadion, Pylyserlaan 34, Koksijde | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.